Velkommen til Platoon Prege

Nesten tre år etter oppstart mente kreativ leder Håvard Lilleheie at det var på tide å arrangere Prege sin første teambuilding noensinne. En teambuilding ulikt alt annet. Og vi har selvfølgelig filmet det. Velkommen til Platoon Prege!

Episode 1

Anton, Markus og Daniel går rundt i skogen på jakt etter Håvard. Det eneste de vet, er at de skal møte opp et sted i skogen, kledd for å være ute. I frykt for hva som kan skje, tok de med kamera for å dokumentere det hele.

Episode 2

Guttene våkner opp kalde etter isbadingen i første episode. Håvard har gjort klart for første oppgave. Varme er et tema, men ikke alle ønsker å ta Håvard inn i varmen.

Episode 3

Håvard, som var med i 6 episoder av Kompani Lauritzen, lærer guttene hvordan de kan overvinne fienden med krigstriks. Men har dette egentlig så stor verdi i den virkelige verden?

Episode 4

Avslutning på teambuildingen. «Endelig», vil nok noen av deltakerne si. Stemningen blir dårligere, og det som skulle være en samlende teambuilding ender opp med å bli en kamp for å overleve.

Hva har vi lært av Platoon Prege? Jo, flere ting: 

  • Teambuilding kan være gøy – men også ikke
  • Teambuilding bør filmes – det kan bli viktig dokumentasjon i en eventuell rettssak
  • Neste gang vi skal på teambuilding, så skal flere av oss være med å planlegge

Bortsett fra det, så var det faktisk gøy for alle sammen. Ingen ble skadet, men vi fikk alle utfordre oss selv. Har du lyst til å lage film utenom det vanlige? Ta kontakt med Daniel. Du finner kontaktinformasjonen hans nedenfor. Eller se alle kontaktpersoner her.

Daniel Horgen

Daglig leder

Dersom du vil vite mer eller har spørsmål om film for din bedrift, ta kontakt med Daniel. Han hjelper deg gjerne. Les mer om våre filmtjenester her.

Kontakt oss

Telefon: 943 00 927

E-post: post@prege.no

Adresse: Solbergveien 20C, 3057 Solbergelva